overzicht

Krijg inzicht in uw gegevens via een data-analyse en -visualisatie

Bezit u een berg aan informatie, maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Of stuit u steeds op hetzelfde probleem tijdens de verwerking van uw bestanden? Hoe meer data u bewaart, hoe onduidelijker de gegevens soms worden. Met data-analyse en datavisualisatie helpen we u terug structuur te brengen in de grote hoeveelheid informatie.

Met een grondige data-analyse en de bijhorende datavisualisatie scheppen wij duidelijkheid in complexe onderzoeken of strafdossiers. In de verzamelde gegevens kunnen we verbindingen, patronen en relaties ontdekken die concreet bewijsmateriaal opleveren. De veelzijdige onderzoeksgegevens worden vervolgens omgezet in schema’s. Criminele activiteiten of fraude opsporen en voorkomen gaat zo een pak gemakkelijker.

Goed om te weten
De analyse en visualisatie van complexe schema’s helpt diverse soorten fraude opsporen, denk aan financiële fraude, identiteitsfraude en verzekeringsfraude. Ook zwendel, vervalsing, witwaspraktijken, … kunnen hiermee worden aangepakt. Contacteer ons voor meer info.

Neem contact met ons op Bel ons