SV Investigations: gespecialiseerd detectivekantoor

SV Investigations is een vergund detectivekantoor onder leiding van Sophie Vanslambrouck. Joost Blondiau is haar partner in (solving) crime. Een team van vergunde nationale en internationale detectives of particuliere onderzoekers vult dit duo perfect aan. Samen bundelen ze hun ervaring en kennis om uw vraag in een zo kort mogelijke tijd tot op de bodem uit te spitten.

Deskundig detectivekantoor met advies

Het doel van ons detectivekantoor spreekt voor zich. Wij voeren rechercheonderzoek bij juridische procedures of contractuele beslissingen en staven de waarheid met doeltreffende bewijzen. Volstrekte objectiviteit, betrouwbaarheid en discretie dragen wij hierbij steeds hoog in het vaandel. We scholen ons daarom continu bij tijdens (inter)nationale seminaries en opleidingen. Op die manier blijven we op de hoogte van de laatste nieuwe tools en geldende wetten om snel te schakelen bij elke nieuwe case of onvoorziene wending.

Waar wij voor u het grootste verschil maken? Wij koppelen onze waarheidsvinding aan concreet bewijsmateriaal en voorzien u van deskundige toelichting. Na afloop van het onderzoek geven we passend en eerlijk advies, gericht op uw specifieke zaak.

Beroepsverenigingen

SV Investigations is lid van de Association of Belgian Investigators (AOBI), de Belgische Beroepsvereniging voor priv├ędetectives. Als ondervoorzitter maakt Sophie ook deel uit van de AOBI Raad van Bestuur. Enkel personen met een vergunning van FOD Binnenlandse Zaken, mogen lid zijn van de AOBI.

In Nederland is SV Investigations aangesloten bij de Branchevereniging Particuliere Onderzoeksbureaus (BPOB). De BPOB houdt toezicht op de kwaliteit van de dienstverlening van haar leden. Aangezien niet elk detectivebureau met een vergunning zich kan aansluiten, weet u zeker dat de leden van de BPOB legitieme en professionele bureaus zijn.

Certificaten

  • Investigative interviewing
  • Data Protection Officer
  • Cognitief interview
  • Gesprekken met klokkenluider

 

Contacteer ons