Bewijsmateriaal en tegenbewijs

Informatieve onderzoeken: bewijsmateriaal en tegenbewijs verzamelen

Wat uw zaak ook is, het is evident dat u uw dossier zo goed mogelijk wilt onderbouwen. SV Investigations is – als specialist in recherchediensten – graag uw aanspreekpunt om rechtsgeldig bewijsmateriaal te verzamelen.

Tegenbewijs nodig in een rechtszaak? Op zoek naar bewijsmateriaal dat een rol kan spelen bij een contractuele beslissing of andere juridische aangelegenheden? Een grondig informatief onderzoek door onze privédetectives brengt elke onregelmatigheid in kaart, zowel op persoonlijk vlak als in de bedrijfssfeer. Ons absolute doel? Onbetwistbare feiten, hard bewijsmateriaal en concreet advies op tafel leggen voor een constructieve vervolgaanpak.

Met een strategische en doordachte aanpak gaan wij voluit voor een 100% correcte waarheid. Wij bekijken elke zaak vanuit een aangepast standpunt. Soms met een analytische blik, dan weer met tactisch inzicht. Zo komen er details naar boven die het dossier misschien wel 180° doen draaien. Het kan net dat ene extra argument of dat doorslaggevende tegenbewijs leveren om uw zaak te winnen.

Kennis is macht. Wij zorgen voor een doorgedreven onderzoek dat wettelijk correct is en waarvan het resultaat gebruikt mag worden in allerhande rechtszaken. Vraag ons naar de mogelijkheden om uw dossier te staven met bewijsmateriaal en wij bekijken hoe we u van dienst kunnen zijn.