Prive detective inhuren

SV Investigations is een detectivekantoor onder leiding van Sophie Vanslambrouck. Zij is een wettelijk vergund privé détective door de Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken onder licentienummer 14.1720.05 (Wet van 19 juli 1991).

U kan een privé detective inhuren zowel in de bedrijfswereld, als in de privésfeer. Wij werken samen met vergunde privédetectives die op basis van hun genoten opleiding en ervaring bij elk onderzoek het juridisch en deontologisch kader strikt naleven. Van zodra u een privé detective inhuurt, worden de opdrachten uitgevoerd in alle objectiviteit, vertrouwelijkheid en volstrekte discretie.

Voor de privé detective bestaan er geen voorrechten, geen afwijkingen op de vigerende wetten, noch speciale gunstmaatregelen die het beroep van privé detective voortrekken ten opzichte van de gewone burger.

Indien u meer informatie wenst over het inhuren van een privé detective, aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvend en verkennend gesprek.

Sitemap

Tags: Detective inhuren Brussel - Detective voor bedrijven
Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden. Aanvaarden Meer informatie

SV Investigations


Head Office:
Ninoofsesteenweg 107
1755 Gooik
Belgium

Branch Offices:
Diegem (Brussels Airport)
Waterloo
Wavre

GSM:  +32 478 240 030
  +32 475 205 994
E-mail: