Keurmerk

Keurmerk

SV Investigations heeft sinds 2 juni 2016 het Keurmerk behaald als particulier onderzoeksbureau te België, wat uniek is. 

Om dit te bekomen wordt er een uitgebreide bedrijfsscan uitgevoerd, waarin onder meer vragen worden gesteld met betrekking tot de bescherming van data, het bewaren van persoonsgegevens en dossiers alsook (brand)veiligheid. Daarnaast dient er ook te worden voldaan aan de eisen van permanente educatie. Dit alles wordt gecontroleerd tijdens een gesprek van twee auditors die voor de onafhankelijke stichting N'Lloyd werken. 

SV Investigations voldeed aan alle eisen en heeft een Keurmerk gekregen voor een periode van drie jaar. Jaarlijks dient de bedrijfsscan samen met de verkregen punten voor permanente vorming opnieuw worden doorgestuurd. Dit wil zeggen dat wij jaarlijks beroepsmatig opleidingen/seminaries dienen te volgen om te voldoen aan de criteria. Na drie jaar vindt er opnieuw een audit plaats. 

Steeds meer vinden bedrijven het belangrijk om te weten met wie zij in zee gaan vooraleer ze een onderzoek willen uitbesteden. Particuliere onderzoeksbureaus die houder zijn van een Keurmerk, dienen aan strenge eisen te voldoen. Zo dienen de onderzoekers op de hoogte te zijn van de laatste wet- en regelgeving, dienen zij de Wetgeving als Particulier Onderzoeker heel goed te kennen en moet het bedrijf financieel gezond zijn. 
Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden. Aanvaarden Meer informatie

SV Investigations


Head Office:
Ninoofsesteenweg 107
1755 Gooik
Belgium

Branch Offices:
Diegem (Brussels Airport)
Waterloo
Wavre

GSM:  +32 478 240 030
  +32 475 205 994
E-mail: