Over ons

SV Investigations is een detectivekantoor en consultancybureau onder leiding van Sophie Vanslambrouck, wettelijk vergund privédetective door de FOD Binnenlandse Zaken onder het licentienummer 14.1720.05 (Wet van 19 juli 1991) en het Ministerie van Veiligheid en Justitie te Nederland onder het licentienummer POB 1375. SV Investigations heeft sinds 2 juni 2016 als eerste en enig kantoor te België een keurmerk bekomen via N'Lloyd (in Nederland).  

Ons kantoor legt zich toe op het verzamelen van bewijsmateriaal in een juridisch conflict zowel in de bedrijfswereld als in de privésfeer. De opdrachten worden uitgevoerd in alle objectiviteit, vertrouwelijkheid en volstrekte discretie.

In België regelt de Wet van 19 juli 1991 op heel strikte wijze het beroep van privédetective.

Voor de privédetective bestaan er geen voorrechten, geen afwijkingen op de vigerende wetten noch speciale gunstmaatregelen die het beroep van privédetective voortrekken ten opzichte van de gewone burger.

Wij zien er strikt op toe om geen inbreuken te plegen in verband met de Privacywetgeving, Recht op afbeelding, alsook de strafregels betreffende het verbod op corruptie van ambtenaren, etc...

SV Investigations is reeds jaren gekend om zijn integriteit en deskundigheid, en wil dit dan ook ten allen prijze zo houden. Dit betekent dat wij alleen die opdrachten accepteren waarvan wij denken dat zij een goede zaak dienen en anderzijds dat er een reële mogelijkheid is dat de zaak door ons kan worden opgelost. Hiermee willen wij duidelijk maken dat wij niet altijd “ja” tegen een klant zeggen maar ook, uiteraard indien noodzakelijk, “neen” durven zeggen. 

We proberen steeds een oplossing te vinden voor elk probleem en geven eveneens advies omtrent welke stappen een klant kan ondernemen en waaraan er zeker en vast moet worden gedacht of in overweging dient te worden genomen. Wij volgen de wetgeving op de voet op om iedereen met raad en daad bij te staan.

Wij werken samen met of op verzoek van advocatenkantoren met diverse specialiteiten. Wanneer er een goede samenwerking is tussen het detectivekantoor en een advocatenkantoor dan kan dit niet alleen heel nuttig zijn maar ook in heel veel gevallen leiden tot buitengewone resultaten. Tevens werken wij op internationaal vlak samen met verschillende erkende professionele partners.

Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvend en verkennend gesprek. 

             

 

 

Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden. Aanvaarden Meer informatie

SV Investigations


Head Office:
Ninoofsesteenweg 107
1755 Gooik
Belgium

Branch Offices:
Diegem (Brussels Airport)
Waterloo
Wavre

GSM:  +32 478 240 030
  +32 475 205 994
E-mail: